Het is zover!

Maandag 17 april was het eindelijk zover! Na maanden van voorbereiding, gezellige momenten en klus-uurtjes kunnen we jullie eindelijk laten weten dat onze winkel Het Goeie Gevoel geopend is!

 

 

Op tweede paasdag vond de opening plaats. Super leuk dat er zoveel mensen even een kijkje kwamen nemen! Chinouk: ”We hebben hele leuke reacties gekregen over de inrichting van de winkel, gaaf!” Alle spullen in de winkel zijn met oog voor detail neergezet. Zo zijn er verschillende hoeken te vinden. Van vintage interieur spullen tot tweedehands meubelen, kleding en boeken. Voor iedereen zit er wel een hebbedingetje tussen! Vooral met de opening kregen we hier hele toffe reacties over.

 

Ook de paastak in onze winkel was een groot succes! Er zijn hele mooie woorden achtergelaten. Binnenkort maken we hier de uitslag van bekend. Kortom: de opening was een groot succes, bedankt voor al jullie lieve woorden!

 

Ook deze schattige cactus is in onze winkel te vinden!

 

           Vanaf nu zijn we vijf dagen per week open! Naast spulletjes kopen kan je bij ons ook spullen inbrengen. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in de winkel.  Kom je ook een keer langs? We zijn geopend van dinsdag tot zaterdag, van 9.30 tot 16.00. Kom gerust een kijkje nemen!