Onze eerste ontmoeting!

De datum 28 maart stond al een hele tijd in onze agenda. Na een aantal goede voorbereidingen was het eindelijk zover! Afgelopen dinsdag maakten we namelijk kennis met een aantal vrijwilligers die aan de slag gaan bij Het Goeie Gevoel.

 

Een tijdje terug hebben onze vrijwilligers een uitnodiging gekregen om op deze manier kennis met ons en elkaar te maken. Deze bijeenkomst werd gehouden in De 7 Zaldigheden, te Den Ham. Dit veelzijdige bedrijf is een initiatief van Martina Ingenkamp en Ron Kramers.

 

 

Eindelijk! Over een aantal minuten gaat de bijeenkomst dan echt van start! We kunnen niet wachten om met iedereen kennis te maken.

 

Zo ontzettend leuk dat we dit huiskamerrestaurant mochten gebruiken om onze vrijwilligers te ontvangen. Dit restaurant geeft een heel warm en gezellig gevoel, aan alle details zijn gedacht. Dit past perfect bij wat wij als het Het Goeie Gevoel willen uitstralen.

 

De koffie en thee staan al klaar, we kunnen beginnen!

 

Na een bondige voorlichting was het tijd om elkaar beter te leren kennen. Super dat iedereen zo enthousiast is over het concept. We kunnen niet wachten om 17 april onze deuren te openen! Om jou als lezer up-to-date te houden, stellen we binnenkort onze vrijwilligers aan je voor.

 

Wil jij ook vrijwilliger worden? Neem dan gerust contact met ons op!